Stelma 3D meettechniek

 

Sinds kort beschikt stelmaTech over een 3 D meetinstrument. Met dit instrument kunnen wij praktijksituaties die niet digitaal zijn of gecontroleerd moeten worden voor u in kaart brengen. Omdat  goed inmeten vaak een tijdrovende en nauwkeurige zaak is willen wij deze dienst aanbieden. Het is dus niet meer nodig fouten te maken. Wij kunnen een 3D file van de praktijksituatie  die de basis is om op verder te gaan. Deze file kan als DXF, DWG, IGES, STEP,IGC file naar u aangeleverd worden. Ook kunnen vanuit de meting 2D frees/snij files geleverd worden. 

 

Met deze techniek is het niet meer nodig om met overmaat of passtukken te werken. De digitale file sluit aan bij datgene wat zich in de praktijk afspeelt. Door de digitale tekening als basis te gebruiken kan er efficiënt en snel een passend eindresultaat opgeleverd worden.

 

Het meten geschiedt met een laser, zodat meten op steigers en ladders niet meer nodig is. Doordat het meten relatief snel en nauwkeurig gebeurd  zijn er ontelbare voordelen die onze dienst met zich mee brengt.

 

Stelme-3D-meettechniek