Stelma Constucties & Techniek - algemeen

 

Stelma Constructies & Techniek  is gevestigd in Maasbracht, op een centrale plaats in Midden-Limburg,  liggend aan de A2 in het pand van het vroegere Berkx staalconstructies b.v..


Stelma Constructies & Techniek is de handelsnaam voor 2 individuele b.v.’s met elk hun eigen vakgebied. De werkzaamheden vanuit het vroegere Berkx staalconstructies zullen doorgang vinden onder de naam Stelmacon b.v.
Stelmacon b.v. zal zich met de aanwezige faciliteiten snel en adequaat richten op nieuwbouw, onderhoud of problemen in uw productieproces van mechanische en constructieve aard. In dezen mogen de werkzaamheden variëren van draai/frees werk, plaatwerk en constructiewerk. Tevens kunnen wij de mensen verzorgen die lokaal onderhoud  en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.


Als aanvulling op het bovengenoemde  pakket  kunnen wij  met u meedenken over nieuwe  projecten in de ontwerpfase.  Aanvullend op deze fase kunnen wij ook  vervolgstappen zoals, engineering , projectbegeleiding en eventuele prototypebouw verzorgen. Kort gezegd kan er  voor uw wensen  een totaal oplossing geboden worden. De werkzaamheden op dit vakgebied zullen door Stelmatech b.v. worden uitgevoerd.


Mede vanwege het oplossingsgericht denken en adequaat inspelen op de wensen van de klant, hopen wij met ons team u van dienst te kunnen zijn.