StelmaTech


Vanuit het aan de werkplaats gelegen kantoren pand verzorgen wij u complete projecten voor de klant uitvoeren. Het merendeel van onze klanten maakt eigenproducten, waarbij zaken die niet betrekking hebben op het product vaak geen of niet voldoende aandacht krijgen. Vanuit dit oogpunt willen wij de klant ontzorgen, zodat de aandacht van uw bedrijf zich kan richten op het eindproduct. Vernieuwingen en verbeteringen aan proces, infrastructuur en product kunnen volledig in onze handen gelegd worden.


Met ons eigen team kunnen wij deze uitdagingen oppakken van A t/m Z. Hierbij zullen wij een groot aantal zaken zoals de projectbegeleiding, 3D inmeten van praktijksituaties en engineering zelf doen, echter waar specialistisch advies/werk nodig is zullen  de juiste partners weten te vinden.


Om projecten goed te laten verlopen zal binnen ons bedrijf gefocust worden op het resultaat en eindproduct. Daar waar nodig zullen we 2D of 3D tekeningen maken, ter ondersteuning. Door korte lijnen te houden met onze werkplaats en klant kunnen wij u slagvaardig van dienst zijn.